A Nightmare on Elm Street

Raporteaza film nefunctional!

Ca filmul incepe, vom vedea o persoană necunoscută într-o cameră întunecată cazan crea o manusa cu lama-ascuţite cutite turnat în degete. Maxim student Tina Gray (Amanda Wyss) are un coşmar tulburătoare în care ea este urmarita prin camera întunecată cazan de o cifră grav ars cu mănuşa lamele pe mâna lui dreaptă. Când în cele din urmă el o prinde, ea se trezeşte ţipând în patul ei. Cu toate acestea cămaşa de noapte are patru linii oblice în el, identice cu cele date de ei în vis de aparate de ras necunoscut şi este mai mică decât convins că a fost doar un coşmar. A doua zi, Nancy Thompson (Heather Langenkamp) aminteşte de o rima pepinieră din descrierea Tina, atunci când se întâlnesc cu prietenul lui Nancy, Glen Lantz (Johnny Depp). Tina prietenul Rod Lane (Nick Corri), prezinta, de asemenea. Toate le evita subiectul de coşmar, deşi Tina este vizibil deranjat.
În acea noapte, Nancy şi Glen mergi la casa Tina, deoarece mama ei este în afara oraşului şi Tina nu vrea să doarmă singur. Tina descrie criminal în visul ei, care intrigile Nancy, care adaugă la descrierea care au văzut acelaşi ucigaş însăşi, obtinerea, de asemenea, o atenţie tăcerea lui Glen. Rod blochează partid şi el şi Tina au sex, în timp ce Glen şi Nancy dorm în camere alăturate. Rod spune Tina, de asemenea, el a fost cu coşmaruri, dar nici unul din ei cred ca despre asta şi du-te la culcare. Odata adormit, Tina este din nou urmarit de cifra, care o ironizeaza în mod repetat înainte de a ataca. De data aceasta, el a prinde şi ei crime. Ei se luptă trezi Rod, care se uită la Tina redus de mănuşi şi tras în sus pe perete şi tavan, strigând numele lui şi alertarea ceilalţi înainte de a cade mort pe pat. Deoarece Rod a fost singurul în aceeaşi cameră ca Tina, el este suspectat de crimă şi este arestat a doua zi.
În timp ce la şcoală, Nancy are un cosmar în clasa în care ea este atacat de aceeaşi figură care a ucis Tina. Nancy părăseşte şcoala mai devreme şi merge la inchisoare pentru a vorbi cu Rod, care descrie ceea ce el a văzut Tina noapte a fost ucis, care îi amintea de coşmaruri sale, unde a fost, de asemenea, urmarita de cifra purtarea de mănuşi. Pentru a şoc ei, Nancy îşi dă seama că Rod nu ucide Tina şi frunze. Mai târziu, ea îl imploră să-i Glen urmări în timp ce ea doarme, astfel ea poate investiga visele ei în continuare. Glen ezită, dar acceptă. Când Nancy merge la culcare, ea vede criminalul intra celula lui Rod închisoare şi bănuieşte că Rod este în pericol. Atunci când ea se trezeşte, ea şi graba Glen la secţia de poliţie doar pentru a găsi Rod mort, spânzurat de foi de pat sale proprii. Toată lumea, cu excepţia Nancy, crede că sa sinucis.
La înmormântarea lui Rod, mama lui Nancy, Marge Thompson (Ronee Blakley) insistă pe obţinerea de ajutor psihiatric ei. Dar, în timp ce la clinica pentru a evalua visele ei, ea are o întâlnire violentă şi se trezeşte cu o dungă de culoare albă în părul ei. Mai mult de oroarea ei, ea trage, de asemenea, pălărie ponosită criminalului din vis cu ea, pe care ea recunoaşte. Marge începe să bea foarte mult şi instalează bare de securitate pe toate ferestrele şi uşa. Ea dezvăluie că Nancy proprietarul pălărie şi cifra ars de la cosmaruri ei este un om pe nume Freddy Krueger (Robert Englund). De ani în urmă, el a fost arestat după uciderea de 20 de copii, dar din cauza la o tehnicitate (cineva nu semnează mandatul de căutare în mod corect), el a fost eliberat. Cu toate acestea, părinţii furioase ale copiilor ucişi ars-l de viu. Se pare că lui Freddy este perfect răzbunare împotriva părinţilor care l-au ucis dincolo de mormânt prin uciderea copiilor lor de la visele lor. Nancy spune ca acest lucru să Glen, care sfatuieste-o să se întoarcă ei pe frica ei şi să ia energia de criminal de la el, dar ca intentioneaza sa se retraga de la Fred vis în care ea şi Glen poate tabara pe el şi-l predea la autorităţile. Cu toate acestea, cât şi părinţii Glen Nancy a le bloca in casele lor, menţinându-le de la reuniune. Glen adoarme şi este ucis în patul lui. Nancy primeşte apoi un telefon de la Krueger, care îi spune: “Eu sunt prietenul tău acum, Nancy”, ceea ce înseamnă că el a ucis Glen. Încă în imposibilitatea de a ajunge pe tatăl ei să creadă ei, ea spune Don sa sparga usa casei sale în 20 de minute şi apoi se duce la culcare pentru a vâna Krueger.
Ea constată Krueger în ei ultimele câteva minute de somn şi se ţine de el, când o alarma se stinge. Atunci când ea nu-l vezi de la început, ea crede că e înnebunit, dar Freddy apare brusc. Nancy se dovedeşte a fi un meci pentru el, crearea de mai multe capcane armelor şi făcându-l să se încadrează în fiecare, apoi l de iluminat de pe foc şi l-capcană în subsol pentru a apela tatăl ei. Don şi departamentul său vin pentru a stinge incendiile, dar el şi Nancy urmeze un traseu de paşi până la camera lui Marge şi Freddy descoperire sufocare ei cu trupul său flăcări. Ei l-au bat afară, dar el dispare, lasand corpul Marge Thompson dispare încet în pat. Nancy trimite tatăl ei de cameră şi se întoarce cu spatele ei ca Freddy se ridica din pat. Ea proclamă ea nu mai este frică de el, făcându-l să-şi piardă puterile. Freddy Fandarile înainte ca ea iese din cameră şi el dispare. Nancy iese în lumina zilei de la usa din fata ei si mama ei pare bine si sobru, cu promisiunea de a se opri din baut ca prietenii ei trage in masina lui Glen. Dintr-o data, clemele de acoperiş închis şi maşina începe să se mişte de la sine. Nancy ţipă ca ea este condus off cu prietenii ei, şi Marge este tras brusc pe fereastră uşa din faţă.