A Cinderella Story: Once Upon a Song

Raporteaza film nefunctional!

Supra-a lucrat, hartuiti si ingrozit de a fi puse în centre de plasament, de şaptesprezece ani, Katie Gibbs (Lucy Hale) face mama vitrega ei şi de licitare stepsiblings “cu nici un plângeri. Ea este în mod constant hărţuiţi de Gail, mama vitrega ei. Filmul începe într-un vis în care ea înregistrează un videoclip pentru ei hit single “Run This Town.” Victor apoi ei se trezeste si ea face micul dejun. În scena, acesta a arătat cât de rău ea este tratată de Gail (Missi Pyle), şi sora vitregă ei Beverly, de asemenea, cunoscut sub numele de Bev. (Megan Park). La şcoală, Guy Morgan, proprietarul de la Massive Preşedintele Companiei Records inscrie fiul său în şcoala unde Gail este directoare. Katie se furişează ei-made bandă în servietă Guy. Guy vrea fiul său, Luca (Freddie Stroma), pentru a produce vitrina şi începe, pe urmele lui Luca, care este mai mică decât entuziasmat.
Înapoi la domiciliu, Bev, sora vitregă a lui Katie, începe să practice cântând, astfel ea poate castiga un contract de inregistrare cu Guy, dar realizarea ea este teribil. Gail primeste un apel de la Guy şi este şocat să aud că el iubeşte pe CD-ul lui Katie Demo. Gail se află şi spune că a fost demo-Bev CD-uri şi Katie furat-o. Între timp, Victor, fratele vitreg a lui Katie, fura hainele ei în timp ce ea dusuri si ia prosop ei, de blocare în afara ei de casa goi. Katie încearcă apoi toate căile a ştiut să se întoarcă în, dar nu reuşeşte. Ea se încheie până poartă covorul de bun venit în timp ce aştepta afară, îndeplinirea Luca pentru a doua oară, care dă o haină. Bev deschide uşa şi invită, în Luca, în timp ce Gail se duce în camera lui Katie şi o obligă să cânte. Gail conduce Luca din casă şi începe de planificare pentru a utiliza vocea lui Katie pentru a obţine Bev o afacere de înregistrare. Bev, la început reticent, dă în îndemnurilor Gail şi este de acord, în scopul de a câştiga afecţiunea lui Luca.
La şcoală, Katie şi ei Angela cel mai bun prieten Luca auzit cântând cântecul lui Katie şi este fermecat. Katie scrie un cântec, în răspuns la cântecul său şi recunoaşte ea un fel de-l place. Angela îi spune să-l cânte la el la Balul de la Bollywood, care noapte şi dă Katie un costum de a purta. Ei au auzit strigăte şi Gail afara Angela ascunde la fel ca Gail deschide uşa. Văzând costum Katie a, Gail face casa şedere şi grija de Victor pentru noapte. După ce Victor dezvăluie Katie de camere ascunse, pe care Bev vrea Luca şi se va încerca să-l câştige peste la minge, ea cere Ravi, guru-ul lui Gail să-l uit. Ravi arată că nu este de fapt un guru, ci o metodă de actor din New Jersey, pe nume Tony, care nu putea refuza banii lui Gail şi este de fapt, doar jumătate indian. La petrecere, Katie duce Luca afara si canta, ceea ce face Luca se încadrează pentru ea. Între timp, Angela Gail distrage de la o provocare ei de pe dans. După bătălia de dans, Gail se simte rău şi frunze. Katie scapă şi se grăbeşte acasă, doar pentru a găsi Gail deja de aşteptare pentru ei. Gail ameninţă să expulzeze Angela astfel încât ea nu va primi în Juilliard, dacă Katie nu canta pentru Bev, Katie este de acord pentru a salva Angela.
Luca încearcă să găsească “Fata, cu o voce frumoasă”, ci umblă pe buze, în Bev sincronizarea utilizând vocea lui Katie, în sala de muzică şi greşelile ei de fata. Luca se îndrăgosteşte de Bev şi o invită să scrie o piesa cu el. La casa, Luca este întâmpinat de către Victor şi îi dă un pic Lecţii de chitară bas dupa ce a jucat off-cheie, spre surpriza lui Victor doar dorinţa de a vedea Bev. Katie se reconectează cu Luca şi capetele pentru a arunca Gail a pictat portretul ruinat după Victor taie fata cu un cuţit special. Luca spune Katie nu-i place ei cale de dispariţie. Bev-l mătură şi a distrage atenţia de la ei, Katie la loc. Ea devine cumva Victor truc pentru a ajuta la ei Luca. Fratele ei îi dă şi dispozitivele care permit Katie Bev să audă Katie, astfel încât ea poate sa o ajute în timpul data. Katie creează o melodie la faţa locului şi în timp ce Luca canta o melodie la Bev, ea intră mai greu pentru el. Bev şi Luca saruta, de rupere inima lui Katie. Victor încearcă să înveselească Katie sus, văzând-o primejdie. Luca crede că el este în dragoste cu Bev, din cauza vocii ei şi talentul pentru scris piesa, care de fapt aparţin Katie.
La vitrina, Bev Victor sabotaje în mijlocul melodiei, cu ajutorul lui Tony, mai mult de şoc a lui Katie, forţând Gail să trăiască Katie cântă în culise. Luca vede Katie a fi târât de Gail şi ei întrebări, în cele din urmă seama că a fost Katie totul de-a lungul a ajuta Bev a scrie o piesa cu el şi de la data lor. Luca fura aparatul foto şi filme Katie, având în Bev expuse. Gail încearcă să închidă cameră, dar este oprit de Tony, care o şocurile cu cablurile. Katie se termină piesa ei hit “Binecuvântează Myself”, cu ajutorul lui Victor. Guy Luca spune că vrea ca el face album Katie cu ei. Gail evadează şi încearcă să facă Guy vedea un motiv, dar nu reuşeşte. El spune că va vedea ce schoolboard crede atunci când “le dă un inel”. Katie şi Luca, apoi sărut. Bev spune Gail la “Dă-l în sus.” Gail este apoi vazut canta melodia lui Katie “te faca sa crezi”, la o ferma doar să se facă de râs de oameni, o referinţă la o scena mai devreme în film de o situaţie similară. La sfârşitul filmului, distributie sunt văzute de dans pentru toate hit-lui Katie “Run This Town”, Tony urmăriri în jurul valorii de Luca pentru a fura hainele pentru un gag amuzant.

One Response to “A Cinderella Story: Once Upon a Song”

  1. jlljj
    27 octombrie 2012 at 14:47 #

    wow