50 First Dates

Raporteaza film nefunctional!

Henry Roth (Adam Sandler) este un medic veterinar de la Sea Life Park de pe insula Oahu, care are o reputatie de afemeiat turisti de sex feminin. El arată nici un interes să se angajeze în o relaţie serioasă şi de prietenii săi cei mai apropiaţi sunt Ula (Rob Schneider), un Islander-fumat marijuana, asistentul lui Alexa (Lusia Strus), a căror sexualitate este neclar, şi Willy, sa PET african pinguin.
Într-o zi barca lui Henry şarpe de mare, se descompune în timp ce el se navighează în jurul Oahu. El merge la Café Hukilau să aştepte pentru a pazei de coastă. Acolo, el vede Lucy (Drew Barrymore), o fată drăguţă care face artă arhitecturală vafe cu ei. Henry presupune ea este un local, care îl împiedică de la a introduce el însuşi, dar a doua zi vine inapoi. Lucy şi a lovit în cazul în care de pe instantaneu şi ea îl întreabă pentru a satisface ei din nou mâine dimineaţă.
Când Henry merge înapoi la cafenea, Lucy prezinta nici o amintire a mai întâlnit cu el. Proprietar al restaurantului, Sue (Amy Hill) explică lui Henry că un an în urmă Lucy şi tatăl ei Marlin (Blake Clark) a urcat la North Shore pentru a alege un ananas de ziua lui. Pe drumul de intoarcere, au ajuns într-un grav accident de maşină care a plecat de Lucy cu sindromul Goldfield, un tip de amnezie antegorade. Ea se trezeşte în fiecare dimineaţă de gândire este de duminică 13 octombrie a anului trecut. Pentru a salva o suferinta de a se repeta accident Marlin de zi cu zi, şi Doug (Sean Astin), lui Lucy sâsâit steroizi-dependent frate, retrăiesc de zi cu zi de a face numeroase activităţi, inclusiv punerea în ziar 13 octombrie, a uitam acelaşi joc vikingi, şi reumplerea sampon lui Lucy sticle.
În ciuda avertisment lui Sue că Nick (Pomaika’i Brown), bucatar Café Hukilau, va veni la el, cu o carne secure, Henry a decis să încerce şi să obţină Lucy la micul dejun cu el. În cele din urmă el nu, dar se termină prost atunci când Henry doare accidental sentimentele lui Lucy. El urmează acasă o să-mi cer scuze în cazul în care Marlin şi Doug instrui Henry să plece singur Lucy.
Henry incepe concocting moduri de a rula în Lucy, cum ar fi pretinde a avea probleme cu maşina, creând un bloc de drum fals şi prin faptul Ula-l bate. În cele din urmă, Marlin şi Doug seama de acest lucru din cauza Lucy canta The Beach Boys “nu ar fi frumos”, pe zi, atunci când ea întâlneşte Henry.
A doua zi, Henry cere să stea cu Lucy, la micul dejun, dar ea refuză şi spune că ea are un iubit pe nume Ringo McCartney înainte de un ofiţer de poliţie Lucy da un bilet pentru plăci ei expirate. Lucy învaţă despre accident ei şi a cererilor care urmează să fie luate pentru a Dr. Keats (Dan Akyroyd). Dr. Keats introduce Lucy la zece-a doua Tom (Allen Covert), un pacient a cărui memorie dureaza doar 10 secunde pentru a dovedi cat de mult rau pe Lucy starea ei ar putea fi.
Henry vine cu o idee de a face un film care explică de Lucy accident ei şi relaţia lor şi-l joace în fiecare dimineaţă pentru ea. Ea a privit bandă şi este rănit, dar în cele din urmă vine la simţurile ei şi ea este în măsură să-şi petreacă o zi de cules de acolo de unde banda spune că a rămas. Ea a petrece mai mult timp cu Henry şi merge pentru a vedea o parte din prietenii ei vechi.
Lucy decide să şteargă Henry complet din viaţa ei, după ce a aflat de decizia sa de a nu lua o excursie de navigatie pentru Bristol Bay pentru a studia morse, ceva care a fost în regimul de planificare pentru ultimii 10 ani. El simte că nu poate părăsi pe Lucy pentru anul acesta îl va lua. Henry fără tragere de inimă ajuta sa distruga intrările sale de jurnal ale relaţiei lor.
Câteva săptămâni mai târziu, Henry se pregăteşte să plece pentru călătoria navigatie lui. Înainte de a merge, Marlin îi spune că Lucy este acum de viaţă la institut creier şi de predare o clasă de artă. De asemenea, el îi spune că ea cântă. Apoi, el dă un CD Henry Beach Boys. Ascultarea CD-ul, Henry devine emoţional şi blesteme Marlin este CD-ul care îi dau şi făcându-l simt atat de emotionala. Apoi, îşi aminteşte că Marlin odată ia spus că Lucy întotdeauna cântă după ce ea îl întâlneşte. Apoi, îşi dă seama că Lucy îl aduce aminte şi se întoarce pentru a merge acasă. Ea spune ca ea nu minte, dar că ea visează despre el în fiecare noapte şi poze cu vopsele de el. Ei reconcilia.
Unele timp mai târziu, Lucy se trezeste si are banda de marcat “Morning Lucy Bună”. Este din nou o aminteste de accident ei, dar se termină cu ei şi nunta lui Henry. Din banda, Henry spune ca pentru a pune o haină pe venit şi au micul dejun, atunci când ea este gata. Lucy, apoi vede că ea este pe barca lui Henry, care în cele din urmă a făcut în Alaska. Ea merge în sus pe punte şi îndeplineşte Henry şi fiica lor, Nicole, precum si tatal ei.