40 Days and 40 Nights

Raporteaza film nefunctional!

Matt Sullivan (Josh Hartnett) si colegul sau de camera, Ryan (Paulo Costanzo), sunt co-lucrători la un San Francisco dot-com companie. Matt este obsedat cu ex-prietena lui, Nicole (Vinessa Shaw), care tocmai a devenit angajat. El mărturiseşte fratelui său, Ioan (Adam Trese), care se antrenează pentru a deveni un preot catolic, că el are probleme sexuale din cauza obsesiei sale. Matt promite să meargă fără activităţi sexuale pentru 40 de zile şi 40 de nopţi pentru Postul Mare. În acest film el este, de asemenea, implică faptul că Matt nu se masturbeze sau altfel caute în mod activ la orgasm pentru aceeaşi perioadă, deoarece acest lucru ar putea fi considerate sexual. Ioan avertizează Matt că celibatul nu este uşor, în acelaşi timp, Ryan începe o piscină birou popular pentru a paria pe cat de mult poate dura Matei.
Matt întâlneşte Erica (Shannyn Sossamon), o dadaca cibernetice, şi să înceapă să data. Ei se confruntă cu numeroase provocări în relaţia lor, inclusiv descoperirea ei de celibat jurământ şi sentimentele continuă Matt pentru Nicole. Matt co-lucrători a face mai multe încercări nereuşite de a-l convinge sa faca sex, în scopul de a câştiga piscina, si ca zilele trec obsesia lui Matt cu sexul creste. La un moment dat apucă furios o revista porno de la un birou şi începe să mărşăluiască spre o toaleta, în scopul de a se masturbeze, dar colaboratorii săi l oprească şi convinge-l pentru a menţine angajamentul său.
În ciuda gama de stimulente ce în ce mai puternice culturale de sex şi orgasm jurul Matt – femei sumar îmbrăcaţi, panouri publicitare, et cetera – angajamentul lui Matt deţine, şi începe să zădărnicească o mulţime de oameni din jurul lui care au pe deplin aştepta ca el să-l rupe cu mult înainte de el ar putea ajunge aproape de scopul său. În acelaşi timp, Erica şi Matt se încadrează în dragoste, şi se planifica o întâlnire specială pentru noaptea 40 de ani să-l sărbătorim finalizarea cu succes promisiunea lui. Pe 40-a zi, un nou Nicole singur cunoştinţă de piscina pariuri, face un pariu mare şi apoi violeaza Matt în timp ce el doarme.
Erica, ulterior, este de părere Matt dezonorat jurământul lui şi a fost necredincioasă ei, dar Matt victorii Erica spate de amintindu-i de momentele speciale pe care le partajate in timpul relatiei lor. Cei doi concilia în dormitorul lui Matt pentru multe ore, cu co-lucrătorilor a face un bazin nou de pariuri pe durata de rezistenta lor.