2022 Tsunami

Raporteaza film nefunctional!

După tsunami din 26 decembrie 2004 de oameni au fost peste 300.000 de morți și un milion au fost fără adăpost … costul pierderilor nu a putut estima. În Thailanda … 6 provincii din partea de sud, cum ar fi: Phuket … PANGA … Krabi … STUL … Ranong … Trang … au fost direct afectate de tsunami.
18 ani mai târziu, în 2022 … … instalarea sistemului de avertizare tsunami a fost terminat sub controlul aproape de “DR. SIAM “geolog și meteorologul, care a fost desemnat pentru a fi presedinte al centrului de avertizare pentru Asia Pacific și Oceanul Indian. În anul 2004 tsunami “DR. SIAM “a pierdut unicul fiu. A plecat sa fiica 2 ani în urmă. “DR.SIAM” ridică nepoata lui de către el însuși. Numele ei este “PEE PEE” atunci când ea este crescut, ea lucrează ca voluntar al lumii numele organizației de protectie a mediului “MV SEAFDEC”
DR.SIAM are 2 asistenți apropiate, unul este “Sindey” O femeie de 26 de ani, care și-a pierdut mama in perioada 2004 Tsunami, atunci când ea a fost de numai 8 ani. “SINDEY” absolvit de la colegiu, ea este hidrolog, cealaltă parte este de 28 de ani numele de om “PHUKET” și el, de asemenea, și-a pierdut părinții săi, în 2004, la tsunami-ul din Kao-LUK când avea 11 ani.
El lucrează la parc național în insule Surin. El este un expert cu privire la animalele sălbatice, dar el este violent frică de mare, valurile. El are fobie de mare de atunci.