13

Raporteaza film nefunctional!

13 este un remake în limba engleză din 2005, filmul francez 13 Tzameti. Filmul este regizat şi scris de Gela Babluani, care a regizat şi a scris filmul original. [1] Un trailer a fost lansat în luna august 2010

Vince Ferro aude de oameni vorbesc despre un om mort care a fost de gând să înceapă un loc de muncă bine plătit. Ferro, în nevoie de bani, fura un plic care conţine instrucţiunile pentru locuri de muncă. El a ajunge la un eveniment într-un loc retras. El este ordonat să se dezbrace, şi tocuri lui de boot se taie, în scopul de a verifica pentru echipamente de supraveghere. Organizatorii l accepte pentru locuri de muncă în loc de om mort. Loc de muncă este participarea la o serie de jocuri de ruleta ruseasca. Există mai mulţi participanţi, identificate de număr. În fiecare rundă, participanţii trebuie să se rotească cilindru de revolver lor, si trage atunci când lumina de un bec special este pornit. Evenimentul este organizat pentru a beneficia de spectatori bogate, care se plasează pariurile pe care vor supravieţui.

În prima rundă, participanţii fiecare obţine un glonţ în revolverul lor, ele sunt aranjate într-un cerc, şi fiecare trebuie să vizeze revolverul de la omul din faţa lui. Ferro încearcă să se retragă, dar el este obligat să participe. Ca # 13, el supravieţuieşte prima rundă şi a trage cu arma numai dupa ce a fost ameninţat cu moartea. În a doua rundă, în care două gloanţe sunt plasate în fiecare arma, Ferro supravietuieste numai pentru că omul din spatele lui este ucis înainte de a putea trage. In runda a treia, cu trei gloanţe în fiecare arma, Ferro supravieţuieşte din nou, impreuna cu patru alţi bărbaţi. Ferro este unul din doi supravietuitori alese la întâmplare pentru a participa la un duel. Cele trei persoane sunt terminat şi a obţine o sumă mare de bani. Unul dintre ei a fost adus de la închisoare, unde a servit o propoziţie, şi este surprins de faptul că el este, de asemenea, liber acum.

Împotriva cote, Ferro câştigă duelul şi primeşte o sumă chiar mai mare de bani. El colecteaza câştigurile sale şi se strecoară departe de casa, se ajunge la o staţie de tren. Când el vede poliţia de închidere pe el, el stashes câştigurile sale într-un cos de gunoi. După ce a fost interogat de poliţie, el recuperează banii şi îl trimite la familia sa, prin poştă recomandată, şi cumpără o jucărie pentru ziua surorii sale. Pe drum spre casa, cu toate acestea, el este ucis de Jasper, parţial, în răzbunare pentru Vince au ucis pe fratele lui Jasper, alte duelist şi, parţial, pentru a fura banii, ca el crede armat are încă bani cu el. Jasper scapă cu punga cu bani, nu ştie că acesta conţine numai jucărie.