13 Going on 30

Raporteaza film nefunctional!

Scris de Josh Goldsmith si Cathy Yuspa, scenariul a fost “lustruite” de Niels Mueller (care a pierdut un credit scris iniţial în cadrul unui litigiu ulterior arbitrat de Writers Guild of America) [3] În ceea ce povestea se deschide., Jenna Rink (Christa B Allen). este o fată nepopular sărbători ziua ei de nastere 13 pe 26 mai, 1987, care doreşte să fie de 30, în speranţa că aceasta ar ajuta sa depaseasca lipsa de popularitate ei la şcoală. Jenna în special doreşte să se alăture “Six Chicks”, o clică şcoală condusă de Lucy “Tom-Tom”, Wyman (Alexandra Kyle), care profită de dorinţa lui Jenna pentru a se potrivi în manipularea de către ei. Cel mai bun prieten a lui Jenna, Matt Flamhaff (Sean Marquette), îi dă o casa de vis păpuşă a construit pentru ea şi un pachet de “praf care doresc magie”, pentru ziua ei de naştere, care este stropit pe acoperisul casei.
Tom-Tom linii Jenna de speranţele de aderare la Six Chicks trăgând o glumă crudă practic pe ei în timpul unui joc de “Şapte Minute în Rai”. Jenna, în mod eronat gândesc Matt a fost responsabil, striga la el şi baricade ea în dulap, în cazul în care ea a pus Dream House. Ea plânge si spate roci şi mai departe, lovirea în perete, care doreşte să fie “30, Glamour, si prospera”. Praf care doreşte de la Dollhouse stropeşte pe ei, şi secunde mai târziu, Jenna trezeşte ca o femeie de 30 de ani (Jennifer Garner), trăiesc într-un apartament de pe Fifth Avenue, fără prieteni sau familia ei. Este acum 2004, dar Jenna nu are nici o memorie de 17 de ani care au trecut de ziua ei de naştere 13.
Cel mai bun prieten 30 de ani Jenna lui, Lucy (Judy Greer) (nu mai este poreclit Tom-Tom), ea conduce la biroul munca ei. Curând, Jenna descoperă că lucrează pentru echilibru, revista ei preferata de moda, atunci când ea a fost un adolescent. Lipseşte mai bun prieten al ei din 1987, Jenna cere asistentul ei de a urmări în jos Matt. Spre disperarea ei, Jenna învaţă ea şi “Matty” au fost înstrăinat de la liceu, atunci când a căzut în Jenna cu în mulţime, şi că Matt (Mark Ruffalo) este acum angajat.
Acest lucru este complicată de faptul că Jenna a devenit o umbră de fostul ei de sine. Ea a pierdut aproape orice contact cu părinţii ei, şi ea are o aventură cu soţul a unui coleg. Nu numai ea este, în general, urât de ei co-lucrătorilor şi oricine altcineva ea a lucrat cu, ea este suspectat de a da idei de revista de la o publicaţie rival, Sparkle. Jenna încet îşi dă seama că ea a devenit persoana care nu este nici demn de încredere, nici simpatic, şi în necunoştinţă de începe să inverseze situaţia de distanţându-se de la prietenul ei, noi, superficial, acţionând mai amabil şi sincer faţă de ei colegi şi prieteni, şi încercarea de a restabili o Relaţia cu Matt. Cu toate acestea, Lucy este determinat sa obtina pozitia lui Jenna, asa ca rame Jenna. Din acest punct, toată munca lui Jenna a reconstrui viaţa ei ca o femeie de varsta treizeci ani a plecat la deşeuri.
După Jenna aude Lucy ei badmouthing la o co-lucrător, din pacate ea îşi dă seama că ceea ce a crezut ea a vrut nu a fost important, după toate. Ea conduce înapoi la oraşul ei natal din New Jersey şi, în timp ce părinţii ei sunt afară, ascunde în dulap, ca de 17 ani înainte şi strigăte. Părinţii ei a reveni şi de a găsi ascunderea ei, şi i-au bun venit în pentru noapte. A doua zi, ea a remenisces prin căutarea prin intermediul anuare şcolare şi alte elemente de zile de şcoală ei si prinde-up pe 17 ani, ea nu-şi aminteşte. Acestea inspira ei la întoarcerea ei în Manhattan. Peste mai multe excursii şi lucrează împreună la un proiect de revistă, Jenna devine din nou prieteni cu Matt. Matt, deşi este angajat şi Jenna are un iubit, se sărută în timpul o plimbare timp de noapte. Ameţit, Matt îşi dă seama că iubeşte Jenna, dar nu pot schimba trecutul.
După ce a aranjat o sedinta foto revistă, cu Matt, făcând apoi o prezentare de succes pentru un planificat restructura pentru echilibru, Jenna se pregateste pentru modernizarea atunci când ea devine o veste proastă de la editor: Echilibru se închide, deoarece locul de muncă a pus în relansarea sa încheiat în Sparkle. Jenna învaţă ea a fost responsabilă pentru sabotarea Poise din cadrul prin trimiterea de materiale de la Sparkle de luni de zile. Când Lucy învaţă acest lucru, ea contra Matei în semnarea asupra drepturilor foto de la relansarea trage de ei. Ea acceptă poziţia de Sparkle redactor-şef, folosind munca Jenna ca propriul ei, similar cu ceea ce a făcut atunci când fetele erau la scoala de mijloc.
Când un Jenna deja-înnebunită de durere descopera Matt se căsătoreşte în acea zi, ea se grabeste la casa lui şi imploră-l pentru a opri nunta. Matt nu se poate spune da, desi el spune Jenna el o iubeşte. De la dulap, el trage “casa de vis”, el a făcut 17 de ani înainte şi dă-l înapoi la ei. Jenna lasă în lacrimi, plângând în casa de vis.
Fără ştirea Jenna, pete de praf care doresc să rămână în casa de vis, şi doreşte ea a fost din nou 13. Când ea a deschide ochii, ea se trezeşte înapoi în dulapul de subsol la casa părinţilor ei, de 13 ani din nou. Când vine vorba de Matt verifica pe ea, ea sare pe partea de sus de el şi se sărută. Fiind valabil acum pentru ea, 17 de ani mai târziu, Jenna si Matt sunt căsătoriţi şi locuiesc într-o casă care seamănă cu casă de păpuşi. Nu se cunoaşte dacă ea aduce aminte de aventura ei din trecut în ceea ce ar fi fost viitorul ei, dar este în mod clar fericită cu viaţa ei cu Matei. Ce se întâmplă cu Lucy este, de asemenea, neclar, dar se poate presupune că ea este de lucru la echilibru, cu o viaţă nesigur.